Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta verkon käyttökokemuksesi olisi optimaalinen.Lue lisää

Tämän verkkosivuston evästeasetukset sallivat tietyntyyppiset evästeet. Emme käytä tällä verkkosivustolla evästeitä verkkomainonnan kohdentamiseen. Evästeet, joita käytämme, on suunniteltu mahdollistamaan sivuston toimintojen käyttö ja sivuston kätevä selaaminen. Hyväksyt evästeiden käytön, jos jatkat muuttamatta evästeasetuksia. Voit kuitenkin muuttaa evästeasetuksia koska tahansa.

X

Zimmer Biometin tietosuojakäytäntö

Soveltamisala
Tietojen kerääminen
Keräämiemme tietojen käyttäminen ja jakaminen
Henkilötietojesi käytön oikeusperusteet
Interaktiiviset ominaisuudet
Linkit muille verkkosivustoille
Tietojen suojeleminen
Henkilötietojasi koskevat oikeutesi
Oikeus peruuttaa tilaus
Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään?
Tietosuojavastaavamme
Tämän tietosuojakäytännön muutokset
Ota meihin yhteyttä
Liite 1
Liite 2

 

Tervetuloa

Zimmer Biomet on johtava yritys tuki- ja liikuntaelinten terveydenhuollossa. Tavoitteemme ovat liikkuvuuden palauttaminen, kivun lievittäminen sekä potilaiden elämänlaadun parantaminen ympäri maailmaa. Tässä Zimmer Biometin tietosuojakäytännössä (”käytäntö”) kerrotaan tavoista, joilla keräämme ja käsittelemme tietoja, joita Zimmer Biomet Holdings, Inc:n tytäryhtiöt tai osakkuusyhtiöt (mukaan lukien Zimmer, Inc. ja Biomet, Inc., yhdessä ”Zimmer Biomet”, ”me”, ”meidän” tai ”meille”) keräävät sinulta tai sinusta (”henkilötiedot”). Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme laatineet tämän käytännön kertoaksemme sinulle menettelytavoistamme.

 

Soveltamisala

Tässä käytännössä kuvataan Zimmer Biometin keräämien henkilötietojen tyypit, kuinka saatamme käyttää ja luovuttaa kyseisiä henkilötietoja ja kuinka voit käyttää toimestamme tapahtuvaan henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi. Tämä käytäntö koskee henkilötietoja, joita keräämme tai käsittelemme verkossa ja muissa tilanteissa, joissa olet kanssamme vuorovaikutuksessa. Erityisesti mainittakoon, että tätä käytäntöä sovelletaan, kun käyt verkkoportaalissa, verkkosivustolla tai sovelluksessa (tässä käytännössä näihin viitataan erikseen ja yhdessä termillä ”verkkosivusto” tai ”verkkosivustot”), jossa tämä käytäntö on julkaistu. Tämä käytäntö koskee myös henkilötietoja, joita kerätään tai käsitellään, kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa muuten kuin verkkosivustomme kautta. Tällaisia ovat esimerkiksi henkilötiedot, joita kerätään henkilökohtaisesti, puhelimitse tai postitse sekä tilanteissa, joissa sinulle ei liikesuhteemme alussa ole annettu yksityiskohtaisempaa tietosuojailmoitusta tai, mikäli kyseessä on yksittäinen vuorovaikutus, henkilötiedot, joita kerätään kyseisen vuorovaikutuksen aikana. Saatat esimerkiksi olla yhteydessä Zimmer Biometiin ja antaa meille tietojasi henkilökohtaisesti, kun osallistut konferenssiin, haet meiltä työpaikkaa, teet meille valituksen puhelimitse tai postitse tai olet kanssamme vuorovaikutuksessa muilla tavoin.        

Zimmer Biometillä on myös muita tietyissä erityistilanteissa sovellettavia tietosuojakäytäntöjä, kuten tietosuojakäytäntöjä, jotka on tarkoitettu sairaaloitamme, kuvannuslaitoksia ja muita vastaavia terveydenhuollon tarjoajina toimivia asiakkaita, toimittajiamme sekä muita varten erilaisissa tilanteissa. Mikäli tällaisia käytäntöjä ja ilmoituksia sovelletaan, ja ne ovat ristiriidassa tämän käytännön kanssa, välisessämme vuorovaikutuksessa noudatetaan ensin mainittuja käytäntöjä ja ilmoituksia.

Jos olet terveydenhuollon tarjoaja, kuten Zimmer Biometin asiakkaana olevan sairaalan tai hoito- tai kuvannuslaitoksen työntekijä tai edustaja tai toimit Zimmer Biometin asiakkaan puolesta, ja luovutat potilaiden tietoja (esim. terveys- tai hoitotietoja, kuten henkilöön liittyviä röntgenkuvia tai lääketieteellisiä kuvia) Zimmer Biometille millä tahansa tavalla, mukaan lukien tähän käytäntöön linkitettyjen verkkosivustojen kautta, huomaa, että velvollisuutesi on hankkia kyseisiltä henkilöiltä kaikki sovellettavien lakien edellyttämät suostumukset ennen tietojen luovuttamista, lataamista tai lähettämistä. Tämän lisäksi velvollisuutesi on noudattaa kaikki sovellettavia tietosuojalakeja.

Lue tämä käytäntö huolellisesti. Mikäli laki sen sallii, hyväksyt tämä käytännön antamalla henkilötietojasi tai olemalla muuten kanssamme vuorovaikutuksessa.

Zimmer Biometin tytär- tai osakkuusyhtiö, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa tai joka omistaa käyttämäsi verkkosivuston tai verkkopalvelun tai ylläpitää sitä, toimii soveltuessa rekisterinpitäjänä, joka on vastuussa henkilötietojesi keruusta ja käytöstä. Luettelo rekisterinpitäjistä on tämän käytännön liitteessä 1, joka on saatavilla täältä, ja yhteystiedot löytyvät tämän käytännön lopusta kohdasta Ota meihin yhteyttä.

Tietojen kerääminen

Henkilötiedot

”Henkilötiedot” ovat mitä tahansa tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa tai jotka voimme yhdistää suoraan henkilöön. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja luottokortin numero, soveltuvin osin. Henkilötietoihin voivat joillakin lainkäyttöalueilla kuulua myös tiedot, joista henkilö voidaan tunnistaa epäsuorasti. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi terveydenhuoltolaitoksen tai terveydenhuollon ammattilaisen potilaalle antama yksilöllinen numero, vaikka muita yksilöiviä tietoja ei olisikaan. Tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa henkilöä koskevat terveys- ja hoitotiedot ovat henkilötietojen muoto, johon tässä käytännössä viittamme termillä erityiset henkilötiedot (”erityiset henkilötiedot”). Käsittelemme keräämiämme erityisiä henkilötietoja ja henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti ja tässä käytännössä ilmoitetuilla tavoilla (ellei jotain toista käytäntöämme sovelleta, kuten edellä selitettiin). Jos et halua antaa meille näitä tietoja, tietyt tuotteet, palvelut tai verkkosivustojen ominaisuudet eivät ehkä ole saatavillasi.

Alla on yhteenveto siitä, kuinka keräämme ja käytämme henkilötietoja:

Keräämiemme henkilötietojen ryhmät

Lähteiden ryhmät

Tiedonkeruun liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus

Kolmansien osapuolien ryhmät, joiden kanssa jaamme henkilötietoja

Tunnistetiedot (esim. etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, tilin käyttäjänimi ja salasana, IP-osoite, terveydenhuollon tarjoajan kansallinen tunniste [National Provider Identifier] tai osavaltion myöntämä lisenssinumero).

Sinä itse ja liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Demografiset tiedot (esim. ikä, sukupuoli, siviilisääty, vamma ja syntymäaika).

Sinä itse ja liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Kaupalliset tiedot (esim. tapahtumatiedot; ostetut, saadut tai harkitut tuotteet tai palvelut; pyyntöasiakirjat; asiakaspalvelutietosi).

Sinä itse, laitteesi ja liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Taloudelliset tiedot (esim. maksutapahtumahistoria ja tilinumero).

Sinä itse, laitteesi ja liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys sekä laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Biometriset tiedot (esim. röntgenkuvat, magneettikuvat ja muu vastaava lääketieteellinen kuvantaminen).

Sinä itse ja liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Internetin tai muun sähköisen verkon käyttöä koskevat tiedot (esim. toiminta verkkosivustoillamme, edelliset verkkosivustot ja evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla kerätyt tiedot).

Laitteesi ja liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Sijaintitiedot (esim. laitteesi sijainti).

Laitteesi ja liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Aisteihin liittyvät tiedot (esim. kuuloon, näköön tai muuhun aistiin liittyvät terveydentilat, jotka saattavat olla olennaisia tuotteidemme ja palveluidemme käytön kannalta). 

Liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Ammatilliset tiedot (esim. tehtävänimike tai asema, työnantaja, terveydenhuollon tarjoajan kansallinen tunniste [National Provider Identifier], osavaltion myöntämä lisenssinumero, pätevyydet ja työhistoria).

Sinä itse ja liikekumppanimme.

Ammatillisen pätevyytesi arvioiminen ja/tai tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Koulutustiedot (esim. tutkinto, sertifiointi, erikoiskoulutus ja osallistumisesi opetus- ja koulutustapahtumiimme).

Sinä itse ja liikekumppanimme.

Ammatillisen pätevyytesi arvioiminen ja/tai tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Edellä kuvattuihin tietoryhmiin perustuvat päätelmät (esim. tilastotiedot, trendit tai olettamukset koskien tuotteita ja palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua).

Liikekumppanimme.

Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sinulle; viestintä kanssasi; tietoturvaloukkauksien havaitseminen ja haitallisilta tai laittomilta toimilta suojautuminen; virheenkorjaus; lyhytaikainen, tilapäinen käyttö; sisäinen tutkimus ja kehitys; laadunvalvonta.

Osakkuusyhtiömme, tytäryhtiömme ja etuyhteydessä olevat yhtiöt; kumppanit, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa; valtion virkamiehet, silloin kun tämä käytäntö sen sallii.

Saatamme luovuttaa edellä mainittuja tietoryhmiä liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, jotka on kuvattu tämän käytännön kohdassa Keräämiemme tietojen käyttäminen ja jakaminen.

Keräämme henkilötietoja esimerkiksi silloin, kun

  • rekisteröidyt tiliä tai jotakin palveluamme tai tapahtumaamme varten
  • rekisteröidyt uutiskirjeitä tai muita tieto- tai markkinointimateriaaleja varten
  • osallistut tapahtumiimme, konferensseihimme tai koulutuksiimme, mukaan lukien kirurgiakoulutukset ja tuote-esittelyt
  • esität meille kysymyksen ottamalla meihin yhteyttä verkkosivuston kohdassa Ota meihin yhteyttä annettujen tietojen avulla
  • haet meiltä työpaikkaa
  • olet kanssamme vuorovaikutuksessa asiakkaana, toimittajana tai liikekumppanina tai edellä mainittujen työntekijänä tai edustajana, myös silloin, kun annat asiakkaitasi tai potilaitasi koskevia tietoja
  • vastaat tutkimuksiimme tai kyselyihimme
  • teet meistä valituksen joko meille tai asiakkaillemme, ja saamme tietojasi asiakkaaltamme
  • ostat tuotteitamme tai palveluitamme.

Keräämämme tiedot liittyvät yleensä pyydettyyn tuotteeseen tai palveluun, ja niitä ovat esimerkiksi nimi- ja yhteystiedot, pyydetyn tuotteen tai palvelun luonne sekä muut asiaan liittyvät tiedot, joita tarvitsemme voidaksemme täyttää pyyntöjä ja vastata niihin. Jos esimerkiksi haet Zimmer Biometiltä työpaikkaa, kerättyihin tietoihin kuuluvat pätevyytesi tehtävää varten, koulutuksesi, soveltuvat lisenssit tai sertifioinnit, työhistoria, suositukset ja kaikki muut tiedot, joita päätät itsestäsi antaa. Samalla tavalla, jos otat yhteyttä asiakaspalvelunumeroomme saadaksesi apua, kerättyihin tietoihin saattavat kuulua nimesi, yhteystietosi, kuvaus kokemuksestasi tietyn tuotteen tai palvelun osalta ja kaikki muut tiedot, joita päätät itsestäsi antaa.

Lainsäädäntö tai välisemme sopimussuhde saattaa edellyttää, että keräämme tiettyjä sinua koskevia henkilötietoja. Näiden tietojen antamatta jättäminen saattaa estää näiden velvoitteiden täyttämisen tai viivästyttää sitä.

Zimmer Biomet saattaa ajoittain pyytää sinua osallistumaan kyselyyn tai mielipidetutkimukseen palveluitamme tai tuotteitamme koskevan palautteen saamiseksi.

Tekniset tiedot

Kun käyt verkkosivustoilla, saatamme myös kerätä tiettyjä käyttäjiin liittyviä teknisiä tietoja, joita verkkoselaimesi lähettää automaattisesti, kun käyt verkkosivustolla internetissä, tai joita kerätään, kun käytät mobiilisovellusta. Palvelimemme tallentavat automaattisesti nämä tiedot, joihin saattavat kuulua IP-osoite (Internet Protocol), selaintyyppi, selaimen kieli, laitetyyppi, laitteeseesi yhdistetyt mainontatunnukset (kuten Applen Identifier for Advertising [IDFA] tai Googlen Ad ID [AAID]), pyyntösi päivämäärä ja aika sekä URL-osoitteet (Uniform Resource Locators, ts. verkkosivustojen osoitteet), joilla kävit ennen verkkosivustollamme käymistä tai sen jälkeen. Nämä tiedot saattavat olla henkilötietoja käyttäjän maasta ja kyseessä olevista tiedoista riippuen.

Evästeet ja vastaavat työkalut

Kun käyt verkkosivustoilla, voimme monien muiden verkkosivustojen tapaan käyttää verkkosivustoillamme ”evästeitä”, verkkojäljitteitä ja muita tekniikoita, jotta voisimme palvella käyttäjiä paremmin sekä arvioida ja parantaa sivustojemme sisältöä tai ominaisuuksia. Eväste on yksilöllinen numerokoodi, jonka siirrämme tietokoneellesi, jotta voisimme seurata kiinnostuksen kohteistasi ja valintojasi sekä mm. tunnistaa sinut, kun käyt verkkosivustoillamme uudelleen. Verkkojäljitteet ovat verkkosivustoillemme asetettuja pieniä koodinpätkiä, joiden avulla saamme verkkosivuston käyttöä koskevia tietoja.  

Evästeiden yleisiin käyttötarkoituksiin kuuluvat seuraavat:

  • Suojatuille verkkosivustoille kirjautuneiden käyttäjien tunnistaminen, jotta käyttäjien ei tarvitse antaa käyttäjänimeään ja salasanaansa jokaisella sivulla.
  • Kävijöiden valintojen seuraaminen siltä osin, minkälaista sisältöä he haluavat nähdä ja missä muodossa, jotta heidän ei tarvitse määrittää valintojaan uudelleen aina verkkosivustolla käydessään.
  • Kävijöiden pyytämien sivujen seuraaminen, jotta voisimme parantaa sivuston sisältöä ja sivustolla navigointia.
  • Verkkosivustojen käyttöä koskeva analysointi.
  • Tietojen kerääminen kävijöiden toiminnasta verkossa pidemmältä ajalta ja eri verkkosivustoilla, kun he käyttävät verkkosivustojamme.

Jos et halua vastaanottaa evästeitä tältä verkkosivustolta, määritä selaimesi estämään kaikki evästeet tältä ja muilta verkkosivustoilta, joilla saatat käydä. Näin voit paremmin hallita evästeiden sallimista tietokoneellasi. On kuitenkin mahdollista, että jotkut verkkosivustojen osat eivät toimi asianmukaisesti tai ne toimivat hitaammin, jos et salli evästeitä. Hyväksyt evästeiden käytön, jos käytät verkkosivustoamme, etkä poista evästeitä käytöstä. Saatamme myös tarjota lisävaihtoehtoja verkkosivustolla käytettyjä evästeitä koskeville valinnoillesi.

Lisätietoja evästeiden käytöstämme saat Zimmer Biometin verkkosivustojen evästekäytännöstä osoitteesta www.zimmerbiomet.com/cookies-policy.html.

Selaimessasi saattaa olla jäljityksenestoa (”Do Not Track”) koskeva vaihtoehto, jonka avulla voit kieltää verkkosivustojen ja verkkosovellusten sekä -palveluiden (mukaan lukien käyttäytymiseen liittyvät mainontapalvelut) ylläpitäjiä seuraamasta tiettyjä toimiasi verkossa pidemmällä ajalla ja eri verkkosivustoilla. Vaikka saatamme suorittaa tällaista seurantaa, verkkosivustomme eivät tällä hetkellä tue jäljityksenestopyyntöjä.

Lasten tiedot

Zimmer Biomet ei tietoisesti kerää, ylläpidä, luovuta tai muuten käsittele alle 16-vuotiaiden alaikäisten henkilötietoja maassa, jossa alaikäinen asuu, ellei meillä ole siihen kyseisen alaikäisen vanhempien tai laillisten huoltajien suostumusta. Tämä ei koske alaikäisiä koskevia lääketieteellisiä tietoja, joita jotakin verkkosivustoamme käyttävä terveydenhuollon ammattilainen saattaa antaa liittyen terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuihin tuotteisiimme tai palvelusivustoihimme.

Tietojen yhdistäminen

Saatamme yhdistää keräämiämme tietoja, sekä henkilötietoja että muita tietoja, kolmansilta osapuolilta saamiimme henkilötietoihin, kuten demografisiin tietoihin (esim. ikä ja sukupuoli). Näihin kolmansiin osapuoliin kuuluvat terveydenhuollon ammattilaiset, sairaalat, kuvannuslaitokset ja muut vastaavat terveydenhuoltopalveluiden tarjoajat tai niiden edustajat, jotka saattavat käyttää potilaisiin liittyviä tuotteita ja palveluita, joita tarjoamme heille heidän antamansa tai meidän antamamme hoidon yhteydessä.

Keräämiemme tietojen käyttäminen ja jakaminen

Zimmer Biomet käyttää keräämiään tietoja viestintään kanssasi, tuotteidensa ja palveluidensa tarjoamiseen sinulle, sisällön räätälöimiseen tai yksilöimiseen sinua varten, sinun tunnistamiseesi tai todentamiseesi, tuotteidensa ja palveluidensa parantamiseen (verkkosivustojen sisältö mukaan lukien), hallinnollisiin tarkoituksiin, järjestelmän turvallisuuden varmistamiseen, tuotekehitykseen ja tutkimukseen.

Voimme jakaa keräämiämme tietoja, myös henkilötietojasi, osakkuusyhtiöidemme, tytäryhtiöidemme ja etuyhteydessä olevien yhtiöiden kanssa sekä myös tiettyjen kolmansien osapuolien kanssa, jotka auttavat meitä pyytämiesi tuotteiden tai palveluiden tarjoamisessa tai markkinointimme tai hallintotoimiemme parantamisessa. Näihin saattaa kuulua yrityksiä, jotka tarjoavat meille analyysejä tuotteidemme ja palveluidemme käytöstä, myös verkkosivustojemme käytöstäsi, jotta voimme arvioida kyseisiä analyyseja ja jatkaa tuotteidemme ja palveluidemme parantamista. Koska toimimme osana maailmanlaajuista yhtiötä, edellä mainitut vastaanottajat voivat sijaita oman lainkäyttöalueesi (tai sen, jolla tarjoamme palvelut) ulkopuolella.

Mikäli henkilötietoja ja erityisiä henkilötietoja siirretään sen maan ulkopuolelle, jossa sinä asut tai muu henkilö, jonka tietoja meille toimitetaan, asuu, kuten esimerkiksi Zimmer Biometin yhtiöille muihin maihin, Yhdysvallat mukaan lukien, henkilötietojesi käyttöä ja suojaamista saattavat koskea muut standardit. Zimmer Biomet käyttää asianmukaisia suojatoimia sovellettavien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti varmistaakseen, että henkilötietoja suojellaan riittävällä tavalla, riippumatta sen maan standardeista, johon henkilötietojasi saatetaan siirtää. Näihin kuuluu kirjallisten vakuutusten hankkiminen kaikilta kolmansilta osapuolilta, kuten palveluntarjoajilta, jotka saavat pääsyn henkilötietoihisi. Nämä kirjalliset vakuutukset edellyttävät heitä noudattamaan standardeja, jotka varmistavat, että he takaavat tiedoille saman tietosuojan tason kuin Zimmer Biomet. Zimmer Biomet Holdings, Inc. ja sen yhdysvaltalaiset osakkuus- ja tytäryhtiöt (”Zimmer Biomet U.S.”) noudattavat myös Yhdysvaltain kauppaministeriön määrittämää EU:n ja Yhdysvaltojen välistä sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä, joka tapauksen mukaan koskee Euroopan talousalueelta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja/tai Sveitsistä Yhdysvaltoihin Privacy Shield -järjestelyn nojalla siirrettyjen tiettyjen henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja säilytystä.  Zimmer Biomet U.S. on sertifioinut kauppaministeriölle noudattavansa Privacy Shield -periaatteita tällaisten tietojen osalta.   Napsauta tästä lukeaksesi Privacy Shield -tietosuojakäytäntömme.  Jos haluat tietää lisää Privacy Shield -ohjelmasta ja nähdä sertifikaattimme, käy osoitteessa https://www.privacyshield.gov/. Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka henkilötietoja ja erityisiä henkilötietoja suojellaan, ota yhteyttä osoitteeseen privacy.emea@zimmerbiomet.com.

Toimitamme ajoittain asiakkaitamme (ja heidän asiakkaitaan), myyntiä ja verkkoliikennettä koskevia koottuja tilastotietoja ja muita asiaan liittyviä tietoja hyvämaineisille kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä kehittämään liiketoimintaamme ja palveluitamme. Nämä kootut tilastotiedot eivät sisällä mitään tunnistamisen mahdollistavia tietoja. Anonymisoituja tai nimettömiksi muutettuja ja koottuja tietoja voidaan myös jakaa kolmansien osapuolien kanssa muita tarkoituksia varten, kuten verkkoselauskokemuksesi optimoimiseksi sekä toimiala- ja yritystrendejä koskevien raporttien laatimiseksi.

Voimme myös käyttää tietoja tai luovuttaa niitä kolmansille osapuolille, kuten lainvalvontaviranomaisille ja valtion viranomaisille, jos vilpittömästi uskomme, että luovuttaminen on välttämätöntä Zimmer Biometin, osakkuusyhtiöidemme tai liikekumppaneidemme laillisten oikeuksien ja turvallisuuden suojelemiseksi tai kun se on tarpeen vaatimuksiin tai valituksiin vastaamisen tai niiden ratkaisemisen, petosten torjunnan, riskinhallinnan, lainvalvontaviranomaisen pyynnön noudattamisen tai sellaiseen vastaamisen, oikeusprosessin tai valtion tai muun säädännöllisen tahon yhteystyöpyynnön kannalta.

Mikäli myymme, luovutamme tai siirrämme Zimmer Biometin liiketoiminnan tai sen omaisuuden kokonaan tai osittain, saatamme siirtää tietosi, myös henkilötietosi, kyseisen kaupan osapuolena olevalle ostajalle, luovutuksensaajalle tai siirronsaajalle. Ostajan, luovutuksensaajan tai siirronsaajan edellytetään kuitenkin suojelevan henkilötietoja tämän käytännön vaatimusten mukaisella tavalla. Jatkamalla tiettyjen tuotteiden tai palveluiden käyttöä tällaisissa tilanteissa saatat ilmaista hyväksyväsi uuden omistajan tai ylläpitäjän tietosuojakäytännön ja muut sovellettavat ehdot.

Henkilötietojesi käytön oikeusperusteet

Käytämme henkilötietoja erilaisten oikeusperusteiden nojalla, joita ovat esimerkiksi seuraavat:

  • Sopimuksen täytäntöönpaneminen – Henkilötietojen käyttäminen saattaa olla tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi sinun kanssasi tai organisaatiosi kanssa tai tällaista sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi sinun pyynnöstäsi. Esimerkiksi, jos työskentelet meille joko työntekijänä tai palveluntarjoajana tai haet meiltä työpaikkaa, henkilötietosi ovat tarpeen työ- tai palvelusopimukseesi liittyen tai jotta voisit tehdä sopimuksen kanssamme. Jos olet kuluttaja tai palveluidemme käyttäjä, käytämme henkilötietojasi täyttääksemme kanssasi tekemäämme sopimukseen perustuvat velvoitteemme. Käsittelemme myös asiakkailtamme saamiamme potilaisiin liittyviä henkilötietoja sekä asiakkailtamme, toimittajiltamme ja liikekumppaneiltamme saamiamme työntekijä- ja edustajatietoja, jotta voisimme panna täytäntöön sopimuksemme kyseisten organisaatioiden kanssa.
  • Suostumus – Perusteenamme on suostumus, joka joissakin tapauksissa saattaa olla ns. hiljainen suostumus, kun käytämme (i) teknisiä tietoja, kuten eväste- ja sijaintitietoja, tässä käytännössä kuvatulla tavalla ja (ii) henkilötietoja tiettyjä markkinointitarkoituksia varten. Jos haluamme käyttää erityisiä henkilötietoja, kuten sinulta keräämiämme terveystietoja, teemme sen ainoastaan nimenomaisella suostumuksellasi, mikäli laki sitä edellyttää, ellei meillä ole siihen työlainsäädäntöön perustuvaa velvoitetta. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän käytännön lopussa annettuihin osoitteisiin. Saatamme saada tiettyjä sinua koskevia henkilötietoja ja erityisiä henkilötietoja tuotteitamme ja palveluitamme käyttäviltä terveydenhuollon ammattilaisilta (mukaan lukien sairaalat, kuvannuslaitokset tai vastaavat terveydenhuoltopalveluiden tarjoajat ja heidän edustajansa), jolloin tarvittavien suostumusten hankkiminen ja käsitteleminen on heidän vastuullaan tai heillä on oltava muu oikeusperuste kyseisten tietojen käsittelemistä varten.
  • Oikeutetut edut – On oikeutettujen etujemme mukaista, että käsittelemme henkilötietoja, jotta voisimme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme, suorittaa hallinnollisia toimia, viestiä kanssasi (mukaan lukien markkinointiviestien toimittaminen käyttäjille ja potilaille silloin, kun sovellettava laki ei edellytä sitä varten suostumusta), räätälöidä ja yksilöidä sisältöä käyttäjiä varten, tunnistaa ja todentaa sinut, turvata järjestelmämme ja tietomme, suorittaa tutkimusta ja kehittää uusia tuotteitta. On myös oikeutettujen etujemme mukaista, että suojelemme Zimmer Biometin, osakkuusyhtiöidemme ja liikekumppaneidemme laillisia oikeuksia ja turvallisuutta, vastaamme vaateisiin tai valituksiin ja ratkaisemme niitä, torjumme petoksia ja hallinnoimme liiketoimintaamme liittyviä riskejä. Lisätietoja tasapainotestistä, jonka suoritamme käsitelläksemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi, saat ottamalla meihin yhteyttä alla annettujen yhteystietojen avulla.
  • Yleinen etu – Rajoitetuissa tilanteissa, mukaan lukien joissakin valitusten käsittelemiseen liittyvissä tapauksissa, saatamme käsitellä tietojasi, myös arkaluontoisia henkilötietojasi, kansanterveyteen liittyvän yleisen edun vuoksi. Erityisesti mainittakoon, että Zimmer Biomet voi käsitellä tietojasi korkeiden laatustandardien varmistamiseen ja lääkinnällisten laitteiden turvallisuuteen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä.
  • Lakisääteiset velvoitteet – Voimme käyttää henkilötietoja täyttääksemme meitä koskevia lakisääteisiä velvoitteita. Voimme luovuttaa henkilötietoja esimerkiksi lääkinnällisiä laitteita koskevien säädännöllisten raportointivaatimusten vuoksi tai lainvalvontaviranomaisille oikeusprosessin mukaisesti.

Verkkosivustojemme interaktiiviset ominaisuudet

Mikäli verkkosivustoillamme on julkisia tai ryhmäfoorumeita, kuten uutissyötteitä, blogeja, ilmoitustauluja tai vastaavia työkaluja (”interaktiiviset ominaisuudet”), tekemäsi julkaisut tai kommentit saattavat olla julkisia ja muiden nähtävillä. Ole varovainen, kun julkaiset verkossa itseäsi koskevia tietoja, henkilötiedot mukaan lukien. Hyväksyt ja ymmärrät, että et voi odottaa verkkosivustojen interaktiivisten ominaisuuksien kautta lähettämäsi sisällön olevan yksityistä tai luottamuksellista. Ellei sovellettava laki sitä edellytä, meillä ei ole mitään velvollisuutta poistaa henkilötietoja verkkosivustoillamme olevista julkaisuista, ja annat henkilötietoja julkaisuissasi omalla vastuullasi.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme saattaa olla linkkejä muiden kuin Zimmer Biometin omistamille tai ylläpitämille verkkosivustoille, kuten Facebookin tai Twitterin kaltaisille sosiaalisen median sivustoille, tai tällaisia linkkejä voidaan tarjota muiden mekanismien, kuten sähköpostin, kautta. Tutustu huolellisesti näiden muiden verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin ja -menettelyihin, sillä me emme hallitse kolmansien osapuolien verkkosivustojen tietosuojakäytäntöjä tai -menettelytapoja emmekä ole niistä vastuussa. 

Tietojen suojeleminen

Zimmer Biomet käyttää sovellettavien lakien ja vaatimusten mukaisesti lakisääteisten velvoitteiden ja alan käytäntöjen mukaisia fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia suojatoimia suojatakseen henkilötietoja häviämiseltä, väärinkäytöltä, muuttamiselta, varkaudelta, luvattomalta pääsyltä tai luovuttamiselta. Arvioimme näitä suojatoimia säännöllisesti, jotta voisimme minimoida uusista turvallisuusuhkista aiheutuvat riskit sitä mukaan kuin ne tulevat tietoon. Tästä huolimatta ja kuten asia on kaikkien muidenkin verkkosivustojen kohdalla, emme pysty takaamaan verkkosivustojemme kautta kerättyjen tietojen turvallisuutta.

Jos annat meille verkkosivustojemme kautta erityisiä henkilötietoja tai arkaluontoisia henkilötietoja, kuten luottokorttitietoja, varmista, että käyttämäsi tietokoneen virustentorjuntaohjelma on ajan tasalla, jotta voit minimoida riskin tietoihin pääsystä ennen niiden saapumista meille. Kuten asia on kaikkien muidenkin verkkosivustojen kohdalla, emme pysty takaamaan verkkosivustojemme kautta kerättyjen tietojen turvallisuutta.

Henkilötietojasi koskevat oikeutesi

Zimmer Biomet pyrkii kohtuullisin keinoin varmistamaan, että henkilötiedot ovat täsmällisiä ja ajan tasalla niiden tarkoitusten kannalta, joita varten ne kerättiin. Kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä päivittääksesi tai korjataksesi tietojasi, jos ne muuttuvat tai jos uskot, että sinusta keräämämme tiedot ovat virheellisiä. Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi, rajoittamaan niiden käyttöä tai siirtämään niitä sekä ilmoittaa meille, mikäli vastustat toimestamme tapahtuvaa henkilötietojesi käyttöä. Zimmer Biomet noudattaa lakisääteisten vaatimusten ja rajoitusten mukaisesti kohtuullisia pyyntöjä saada kopio hallussamme olevista sinua koskevista henkilötiedoista, mikäli sovellettava laki sitä meiltä edellyttää.

Jos olet Kalifornian asukas, sinulla saattaa olla seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkastella henkilötietoja
  • oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • oikeus tietojen poistamiseen
  • oikeus saada henkilötietojen luovuttamista koskevia tietoja: tätä oikeutta käyttävät käyttäjät voivat saada lisätietoja lähteistä, joista olemme keränneet henkilötiedot sekä tarkoituksista, joita varten keräämme ja jaamme henkilötietoja sekä siitä, mitä heitä koskevia henkilötietoja hallussamme on sekä niiden osapuolien ryhmistä, joiden kanssa jaamme heidän henkilötietojaan
  • oikeus välttyä näiden oikeuksien käyttämisestä johtuvalta syrjinnältä.

Huomaa, että me emme ”myy” henkilötietoja rahasta tai muusta arvokkaasta vastikkeesta. Tämä koskee myös alle 16-vuotiaiden alaikäisten henkilötietoja.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, kirjoita meille osoitteeseen privacy.emea@zimmerbiomet.com tai Zimmer Biomet, Attn:  Global Privacy Officer, P.O. Box 708, 1800 West Center Street, Warsaw, Indiana 46581-0708 USA. Jos olet Kalifornian asukas, voit esittää pyyntösi myös täällä, soittamalla numeroon 844 922 2721 tai valtuutetun edustajan kautta. Jos käytät valtuutettua edustajaa, edellytämme, että edustaja todistaa olevansa California Secretary of Staten rekisteröimä ja valtuutettu toimimaan puolestasi. Huomaa, että tarvitsemme riittävästi tietoja voidaksemme tunnistaa pyyntöäsi vastaavat asiakirjat. Kun olemme vastaanottaneet pyyntösi, saatamme tarvita sinulta lisätietoja voidaksemme täyttää pyyntösi.

Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, ota yhteyttä tämän käytännön liitteessä 2 ilmoitettuun maasi tietosuojavastaavaan käyttämällä annettuja yhteystietoja.

Jos olet huolissasi siitä, kuinka henkilötietojasi käytetään, lähetä meille sähköpostia tai ota meihin yhteyttä alla annettuun osoitteeseen. Sinulla voi myös olla oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle (mikäli maassasi on sellainen).

Oikeus peruuttaa tilaus

Voit peruuttaa markkinointi- tai mainossähköpostimme tilauksen. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen websupport@zimmerbiomet.com tai käytä markkinointisähköposteissamme tai muissa viesteissämme olevaa peruutusmekanismia. Huomaa, että jos olet jo pyytänyt tuotteitamme tai palveluitamme, kun päätät peruuttaa suostumuksesi, valintojesi päivittäminen ja pyyntösi täyttäminen saattaa kestää vähän aikaa.

Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin meillä on liikesuhde kanssasi tai tarjoamme palvelun sinua palveleville asiakkaille sekä sen jälkeen niin kauan kuin oikeutetut liiketoiminnalliset tarkoituksemme sitä kohtuudella edellyttävät.

Tietosuojavastaavamme

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, kuten esimerkiksi Euroopan talousalueella tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sinulla voi olla oikeus esittää tietosuojaa koskevia kysymyksiä tai ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme. Jos haluat tehdä näin, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen privacy.emea@zimmerbiomet.com. Voit myös kirjoittaa meille osoitteeseen Zimmer Biomet, Attn: Global Privacy Officer, P.O. Box 708, 1800, West Center Street, Warsaw, Indiana 46581-0708.

Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella ja haluat ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan, ota yhteyttä tämän käytännön liitteessä 2 ilmoitettuun maasi tietosuojavastaavaan käyttämällä annettuja yhteystietoja.

Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain ilman erillistä ilmoitusta. Näin ollen sinun on tarkistettava tämä käytäntö säännöllisesti. Jatkamalla vuorovaikutusta kanssamme, tuotteidemme ja palveluidemme käyttöä tai tämän käytännön piiriin kuuluvien verkkosivustojemme käyttöä ilmoitat hyväksyväsi tämän käytännön.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä, kuten kuinka voit saada tämän käytännön toisessa muodossa, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen privacy.emea@zimmerbiomet.com tai kirjoittaa meille osoitteeseen Zimmer Biomet, Attn: Global Privacy Officer, P.O. Box 708, 1800, West Center Street, Warsaw, Indiana 46581-0708.

 

Päivitetty: huhtikuussa 2020

© 2020 Zimmer Biomet. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

 

Liite 1

Luettelo rekisterinpitäjistä

 

Zimmer Biometin REKISTERINPITÄJÄT

Maa

Yksikön nimi

Rekisteröity osoite

Australia

Biomet 3i Australia Pty. Ltd.

Suite 5, 8th Floor, 15 Talavera Road, Macquarie Park, NSW, 2113, Australia

Australia

Biomet Australia Pty. Ltd.

Level 3, 12 Narabang Way, Belrose NSW 2085, Australia

Australia

Zimmer Australia Holding Pty Limited

Level 3, 12 Narabang Way, Belrose NSW 2085, Australia

Australia

Zimmer Biomet Pty Ltd

Level 3, 12 Narabang Way, Belrose, NSW, 2085, Australia

Itävalta

Zimmer Biomet Austria GmbH

Grossmarktstrasse 7a
1230 Wien

Belgia

Biomet 3i Belgium NV

Meyskensstraat 224
1780 Wemmel
Belgium

Belgia

Biomet 3i Benelux Holding NV

Meyskensstraat 224
1780 Wemmel
Belgium

Belgia

Zimmer Biomet BVBA

Meyskens II
I. Meyskensstraat, 224
1780 Wemmel

Brasilia

Biomet 3i do Brasil Comércio de Aparelhos Médicos Ltda.

Rua Machado Bittencourt 361, 13º andar, Vila Clementino, CEP 04044-001 São Paulo, Brasil

Brasilia

Exopro Indústria, Comércio, Importação e Exportação S.A.

Rua Hermínio Pinto, 8-65, Jardim Higienopólis, CEP 17.013-201 Bauru, Brasil

Kanada

ORTHOSoft, Inc.

75 Queen Street, Suite 3300, Montreal, Quebec, H3C 2N6, Canada

Kanada

Zimmer Biomet Kanada, Inc.

77 King Street West, Toronto- Dominion Centre, Suite 400 Toronto Ontario M5K 0A1, Canada

Kanada

Zimmer Biomet Dental Canada Inc.

2323 Argentia Road, Mississauga, Ontario, L5N 5N3, Canada

Chile

Biomet Chile S.A.

Avenida Santa Clara nº 805, oficina 701, Huechuraba, Santiago, Chile

Chile

Zimmer Dental Chile SpA

Luis Thayer Ojeda, 0130 Of 902, Providencia, Santiago, Chile

Kiina

Beijing Montagne Medical Device Co., Ltd.

Building #1, No. 21 Boxing 6th Road, Beijing Economic-Technological Development Area, Beijing, 100176, People’s Republic of China

Kiina

Biomet China Co., Ltd.

13G, No.11 Xi Ya Road, Pilot Free Trade Zone, Shanghai, 200131, People’s Republic of China

Kiina

Changzhou Biomet Medical Device Co. Ltd.

No. 235 Chuangxin Road, EPZ Xinbei District, Changzhou, China P.C., 213031, China

Kiina

Shanghai Biomet Business Consulting Co., Ltd

Unit 02-03, 42/F, No. 580, West Nanjing Road, Shanghai, China

Kiina

Zhejiang Biomet Medical Products Co. Ltd.

980, Shenli Road, Jinhua City, Zhejiang Province 321016, People’s Republic of China

Kiina

Zimmer (Shanghai) Medical International Trading Co.

2A, No.190 He Dan Road, Wai Gao Qiao Free Trade Zone, Shanghai, 200131, People’s Republic of China

Kiina

Zimmer (Shanghai) Medical International Trading CO., Ltd Beijing Branch

Unit 07-08, 15/F, Tower 1, Oriental Plaza, No. 1, East Chang'An Avenue, Dongcheng District, Beijing, People’s Republic of China

Kiina

Zimmer (Shanghai) Medical International Trading CO., Ltd Guangzhou Branch

Unit 1406, G.T Land Tower A No. 85 Huacheng Avenue, Tianhe District, Guangzhou, 510613, People’s Republic of China

Kiina

Zimmer (Shanghai) Medical International Trading CO., Ltd Sichuan Branch

Sichuan, People’s Republic of China

Kiina

Zimmer Dental (Shanghai) Medical Device Co., Ltd

Unit 03, 23/F, Metro Plaza 555 Lou Shan Guan Road Shanghai 200 051, PRC, People’s Republic of China

Kiina

Biomet Hong Kong CBT Limited

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hong Kong

Kiina

Biomet Hong Kong Holding Limited

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hong Kong

Kiina

Biomet Hong Kong CBT Ltd., as trustee for the China Business Trust 1

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hong Kong

Kiina

Biomet Hong Kong No. 1 Ltd., as trustee for the China Business Trust 2

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hong Kong

Kiina

Biomet Hong Kong No. 2 Ltd.

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hong Kong

Kiina

ZB Hong Kong CBT 2 Ltd.

9/F, Three Exchange Square, Central, Hong Kong

Kiina

ZB Hong Kong Holding Limited

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hong Kong

Kiina

ZB Hong Kong Ltd

9/F, Three Exchange Square, Central, Hong Kong

Kiina

Zimmer Asia (HK) Limited

Unit 601-602 Tins Enterprises Centre, 777 Lai Chi Kok Road, Kowloon, Hong Kong

Kiina

Zimmer Biomet Taiwan Co. Ltd.

7F, No. 35, Lane 11, Guangfu N. Road, Songshan Dist., Taipei City 105, Taiwan, People's Republic of China

Costa Rica

Orthopedica Biomet CentroAmericana, SA

Corporate Housing Avenida Escazu Building 202, AE 3rd floor Escazu, San Jose, Costa Rica CP 823-100

Tšekin tasavalta

Zimmer Czech, s.r.o.

Na Vítězné pláni 1719/4
140 00 Praha 4, Czech Republic

Tanska

Zimmer Biomet Denmark ApS

Herstedvang 12
2620 Albertslund, Denmark

El Salvador

Biomet El Salvador, S.A. (selvitystilassa)

Colonia Escalon III, Fiani Calle Arturo Ambrogui, Pligona A, casa 2, El Salvador

Suomi

Zimmer Biomet Finland Oy

Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Ranska

Zimmer Dental SAS

2 Place Gustave Eiffel
94150 Rungis
France

Ranska

LDR Medical SAS

Parc d’entreprises du Grand Troyes, Quartier Europe de l’Ouest, 5 rue de Berlin, 10300 Sainte-Savine, France

Ranska

MedTech SA

Z.A.C. Eureka, 900 Rue du Mas de Verchant, 34000 Montpellier

Ranska

Zimmer Biomet France SAS

70, rue du Chanoit
25600 Brognard

Ranska

Zimmer France Manufacturing

127 avenue René Jacot
BP 33
25461 Etupes Cedex

Ranska

Zimmer Spine SAS

23, Parvis des Chartrons
La Cité Mondiale
33000 Bordeaux

Ranska

Biomet France Sarl

Plateau de Lautagne 26000 Valence, France

Saksa

Zfx GmbH

Kopernikusstrasse 27, 85221 Dachau, Germany

Saksa

Zimmer Dental GmbH

Wilhelm-Wagenfeld-Strasse 28
80807 Munich
Germany

Saksa

Medtech Surgical GmbH

Alte Marktoberdorfer Straße 14
87616 Marktoberdorf

Saksa

Zimmer Biomet Deutschland GmbH

Merzhauser Str. 112
79100 Freiburg

Saksa

Zimmer International Logistics GmbH

Max-Immelmann-Allee 12, 79427 Eschbach

Saksa

Biomet Healthcare Management GmbH

Gustav-Krone-Str. 2, 14167 Berlin

Saksa

Zimmer Biomet Deutschland GmbH

Gustav-Krone-Str. 2, 14167 Berlin

Kreikka

ZIMMER BIOMET HELLAS MEDICAL AND PHARMACEUTICAL PRODUCTS COMMERCIAL AND INDUSTRIAL SOCIÉTÉ ANONYME

Parnithos Str. 44, Metamorfosi

Intia

Zimmer India Pvt Ltd

14th floor, Building No. 5B, DLF Cyber Terraces, DLF Cyber City, Gurgaon – 122002, Haryana, India

Intia

ZB Dental India Private Limited

F. No 603, Bld No A-8, Swastik Palms Opp Brahmand Ph - 7, Thane, Mumbai City, Maharashtra, India, 400607

Irlanti

Zimmer Biomet Ireland Limited

SUITE 286
BLANCHARDSTOWN CORPORATE PARK 2
DUBLIN 15
D15KN72

Irlanti

Zimmer Orthopedics Manufacturing Limited

Arthur Cox Building, Earlsfort Terrace, Dublin 2, Ireland

Israel

Zimmer Dental Ltd

13 Amal Street
4809280 Rosh Ha'ain
Israel

Italia

Zimmer Dental Italy S.r.l.

Conegliano (TV)
Viale Italia 205/D
CAP 31015
Italy

Italia

Zfx Innovation Srl

Gargazzone (BZ)
Via Stazione 22
CAP 39010
Italy

Italia

Zimmer Biomet Italia S.r.l.

Via SAN BOVIO 3
20090 SEGRATE (MI), Italy

Japani

Zimmer Biomet Dental K.K.

Ryokuchi Station Building. 2-4-1, Terauchi, Toyonaka, Osaka, Japan

Japani

Zimmer Biomet G.K.

2-11-1, Shibakoen, Minato-ku, Tokyo 105-0001, Japan

Korea

Zimmer Biomet Korea Co. Ltd

4F/5F, Ilsin B/D, 98 Hannam-daero, Yongsan-gu, Seoul 04418, Korea

Malesia

Zimmer Medical (Malaysia) Sdn Bhd

level 7, Menara Milenium, Jalan Damanlela, Pusat Dandar Damansara, Damansara Heights, 50490 Kuala Lumpur, Malaysia

Meksiko

Biomet Mexico S.A. de C.V.

Avenida Periferico Sur #4829-401, Colonia Parques del Pedregal, Zip Code 14010, Delegacion Tlalpan, Mexico City, Mexico

Alankomaat

Zimmer Biomet Nederland B.V.

Toermalijnring 600, 3316LC Dordrecht

Alankomaat

Biomet Microfixation B.V.

Toermalijnring 600, 3316LC Dordrecht

Alankomaat

Biomet Global Supply Chain Center B.V.

Toermalijnring 600, 3316LC Dordrecht

Alankomaat

Biomet Microfixation B.V.

Postbus 3060, 3301 DB Dordrecht

Uusi-Seelanti

Zimmer Biomet New Zealand Company

C/-Russell McVeagh, Level 30, Vero Centre, 48 Shortland Street, Auckland, New Zealand

Norja

Zimmer Biomet Norway AS

Robsrudskogen 15
1470 LØRENSKOG

Puola

Zimmer Biomet Polska sp. z o.o.

ul. Płowiecka 75, 04-501 Warszawa
Poland

Portugali

Biomet 3i Portugal - Representaçoes de Produtos Dentarios Sociedade Unipessoal, Lda.

Av. António Augusto de Aguiar
19, 4º-Dtº, Sala B
Lisbon, Portugal
1050 012

Portugali

Zimmer Biomet Portugal Unipessoal, Lda

Casal de Alfragide, Lote 1, Amadora, 2720-413 Portugal

Puerto Rico

Biomet Orthopedics Puerto Rico, Inc.

URB Caparra Terrace, 1500 Americo Mirana Ave., San Juan, PR 00921-2136, Puerto Rico

Puerto Rico

EBI Patient Care, Inc.

Los Frailes Industrial Park, 484 Calle E, Guaynabo, Puerto Rico, 00969-3454

Puerto Rico

Zimmer Puerto Rico, Inc.

1000 Munoz Rivera Avenue, Suite 2, Rio Piedras, 00927 Puerto Rico

Romania

Zimmer Biomet Romania S.R.L.

206D Calea 13 Septembrie, ROOM 3, 2ND FLOOR, Sector 5, Bucharest

Venäjä

Zimmer CIS Ltd.

Usachev st., 29-9
Moscow 119048
Russia

Saudi-Arabia

Zimmer Biomet Asel Al Arabia Ltd.

Riyadh, Kingdom of Saudi Arabia

Singapore

Zimmer Pte Ltd

401 Commonwealth Drive, Haw Par Technocentre #06-03, Singapore 149598

Singapore

Zimmer Biomet Asia Holdings Pte Ltd

401 Commonwealth Drive, Haw Par Technocentre #06-03, Singapore 149598

Slovakia

Zimmer Slovakia s. r. o.

Mostová 2
811 02 Bratislava
Slovak Republic

Etelä-Afrikka

Zimmer Biomet South Africa (Pty) Ltd.

Meersig 1
Constantia Boulevard
Constation Kloof
Roodepoort
1710
South Africa

Espanja

Biomet 3i Dental Iberica, S.L.

C/ Tirso de Molina 40, Ed 4 Planta 2, WTC, Cornellá de LLobregat 08940 
Spain

Espanja

Zimmer Biomet Spain, S.L.

Metalurgia, 32-34
Barcelona

Espanja

BIOMET SPAIN ORTHOPAEDICS, SL

C/ ISLAS BALEARES, 52, PARCELA 169 - POLÍGONO INDUSTRIAL "FUENTE DEL JARRO" - 46988 PATERNA (VALENCIA)

Ruotsi

Biomet 3i Nordic AB

Box 306
201 23, Malmo
Sweden

Ruotsi

Zimmer Biomet Sweden AB

Industrivägen 4
433 61 Sävedalen

Ruotsi

Biomet Cementing Technologies AB

Box 306, 201 23 Malmö, SWEDEN

Sveitsi

Biomet 3i Schweiz GmbH

Grüzefeldstrasse 41
8404 Winterthur
Switzerland

Sveitsi

Zimmer GmbH

Sulzerallee 8
8404 Winterthur

Sveitsi

Zimmer Surgical SA

chemin du Pré-Fleuri 3
1228 Plan-les-Ouates

Sveitsi

Zimmer Switzerland Manufacturing GmbH

Sulzer-Allee 8
8404 Winterthur

Thaimaa

Zimmer Biomet (Thailand) Co., Ltd.

3, 2nd Floor Rajanakarn Building, South Sathorn Road, Yannawa, Sathorn, Bangkok 10120, Thailand

Alankomaat

Biomet 3i Netherlands B.V.

Toermalijnring 600
3316LC Dordrecht
The Netherlands

Turkki

Biomet 3i Turkey (Biomet 3i Diş Sağlığı Ürünleri Pazarlama, İthalat, İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi)

Florya Şenlik Köy Mah
Florya Asfaltı Seren Apt. No. 8/1-2
A Blok Bakırköy
İstanbul, Turkey

Turkki

ZIMMER TIBBİ CİHAZLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Via Tower İs Merkezi
Yasam Caddesi
Nergis Sk. No: 7/40-41-42-43 Kat: 18 Söğütözü, Ankara

Arabiemiirikunnat

Zimmer Gulf FZ-LLC

Thuraya Tower 1, Office 908, Media City, Dubai, UAE, P.O. Box 502664

Yhdistynyt kuningaskunta

Zimmer Biomet UK Ltd.

Courtyard
Lancaster Place
Marston Park, Swindon, SN3 4FP

Yhdistynyt kuningaskunta

Biomet UK Healthcare Ltd

Biomet UK Healthcare Ltd, Waterton Industrial Estate, Bridgend, Mid Glamorgan, CF31 3XA, UK

Yhdistynyt kuningaskunta

Zimmer U.K. Ltd

The Courtyard, Lancaster Place, South Marston Park, Swindon SN3 4FP

Yhdistynyt kuningaskunta

Biomet UK Limited

Biomet UK Ltd, Waterton Industrial Estate, Bridgend, Mid Glamorgan, CF31 3XA, UK

Yhdistynyt kuningaskunta

Biomet 3i UK Limited

One, Glass Wharf
Bristol, BS2 0ZX
United Kingdom

Yhdysvallat

Biomet 3i, LLC

Corporation Service Company, 1201 Hays Street, Tallahassee, Florida 32301-2525, United States

Yhdysvallat

Biomet Biologics, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Biomet CV Holdings, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Biomet Fair Lawn LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Biomet Finance US, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Biomet International Orthopedics, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Biomet International, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Biomet Leasing, Inc.

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Biomet Manufacturing, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Biomet Orthopedics, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Biomet Sports Medicine, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Biomet Trauma, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Biomet US Reconstruction, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Biomet US, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Biomet, Inc.

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Cayenne Medical, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

CD Diagnostics, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

CD Laboratories, Inc.

CSC Lawyers Incorporation Service Company, 7 St. Paul Street, Suite 820, Baltimore, Maryland 21202, United States

Yhdysvallat

Celgen Tek Innovations Corporation

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Citra Labs, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Compression Therapy Concepts, Inc.

555 Industrial Way West, Eatontown, New Jersey 07724, United States

Yhdysvallat

Dornoch Medical Systems, Inc.

Illinois Corporation Service Company, 801 Adlai Stevenson Drive, Springfield, Illinois 62703

Yhdysvallat

EBI Holdings, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

EBI Medical Systems, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

EBI LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Electro-Biology, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

ETEX Corporation

Corporation Service Company, 84 State Street, Boston, Massachusetts 02109, United States

Yhdysvallat

ETEX Holdings, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Implant Concierge, LLC

Corporation Service Company d/b/a/ CSC-Lawyers Incorporating Service Company, 211 East 7th Street, Suite 620, Austin, Texas 78701, United States

Yhdysvallat

Implant Innovations Holdings, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

InnoVision, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Interpore Cross International, LLC

181 Technology Drive, Irvine CA 92618, United States

Yhdysvallat

Kirschner Medical Corporation

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

LVB Acquisition, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Medical Compression Systems, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Medtech Surgical, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Orthopaedic Advantage, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Synvasive Technology, Inc.

CSC International Consulting LLC, 1096 East Sahara Avenue, Suite 208, Las Vegas, Nevada 89107 United States

Yhdysvallat

ZB COOP LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

ZB EMEA US UK LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

ZB Manufacturing, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Biomet CMF and Thoracic, LLC

Corporation Service Company, 1201 Hays Street, Tallahassee, Florida 32301-2525, United States

Yhdysvallat

Zimmer Biomet Distribution LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Biomet Finance US Holding, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Biomet Holdings, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Biomet Spine, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Biomet US 2 Holding, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Caribe, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer CBT I Holding, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer CBT II Holding, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer CEP USA Holding Co.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer CEP USA, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Co-op Holdings, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer CV, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Dental Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Investments, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Knee Creations, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Orthobiologics, Inc.

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, United States

Yhdysvallat

Zimmer Production, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Southeast Florida, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Spine Next, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Surgical SA

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer Trabecular Metal Technology, Inc.

10 Pomeroy Road, Parsippany, New Jersey 07054, United States

Yhdysvallat

Zimmer US, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

Yhdysvallat

Zimmer, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, United States

LIITE 2

YHTEYSTIEDOT AASIAN JA TYYNENMEREN ALUEEN MAILLE

 

Maa

Puhelinnumero

Postiosoite

Sähköpostiosoite

Australia

 

+61 2 9950 5400

AU Privacy Officer

Zimmer Pty Ltd

10 Narabang Way

Belrose, NSW, 2085

Australia

 

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

 

Uusi-Seelanti

+64 9 925 5200

NZ Privacy Officer

Level 3

210 Khyber Pass Rd

Grafton 1023

New Zealand

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

Intia

+91 124 469 3500

India Privacy Officer

14th floor, Building No. 5B

DLF Cyber Terraces

DLF Cyber City, Gurgaon

122002, Haryana, India

 

 

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

 

 

Japani

+81 3 6402 6617

Japan Privacy Officer

15F, Sumitomo Fudosan Shibakoen Tower

11-1, Shibakoen 2-chome

Minato-ku, Tokyo

 

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

Korea

+82 2 538 8111

Korea Privacy Officer

17 FL., Sung-Won Building

141 Samsung-dong,

Kangnam-ku

Seoul 135-090, Korea

 

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

Malesia

+65 6854 7222

 

Data Protection Officer

Zimmer Pte Ltd

401 Commonwealth Drive

#06-03 Haw Par Technocentre

Singapore 149598

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

Singapore

Kiina

Hongkong

Taiwan

Thaimaa